Heavy Riders Bike Fest III


Trupa greilor de la Ploiesti si-a adunat ideile, le-a amestecat, le-a imbinat si combinat, le-a facut ghem si a nascocit pentru voi ceea ce va fi o editie unica a evenimentului moto “Heavy Riders Bike Fest”. Concursuri amuzante si originale cu premii incitante, concerte rock (un adevarat tur de forta prin underground-ul rock romanesc) dar si folk (dupa miezul noptii la focul de tabara), parada, tattoo&piercing saloon, motoare custom, miniturneu de texas hold’em si tombola sunt doar cateva dintre motivele pentru care merita sa va programati ca pe 27-29 august sa veniti la Paulesti la H3avy Rid3rs Bik3 f3st Und3rground 3dition.

Pentru editia 2010 am facut un upgrade de locatie! Ne-am mutat festivalul tot in Padure, insa de data aceasta in incinta taberei de la Paulesti acolo unde avem conditiile necesare sa putem realiza un festival mai mare, mai elegant si mai impresionant. Aleile si parcarea asfaltata asigura ca nu va fi nici praf nici noroi, iar umbrarele si cladirea principala ne asigura ca indiferent de vreme vom avea umbra sau daca e cazul adapost.

Dintre trupele ce urca pe scena festivalului amintim pentru moment: Bucium, Bukovina, Raizer, Semne, Negativ, Adendum, Lefters, Zgarie Nori, Laika, & TROOPER

Programul detaliat al intrunirii, harta zonei si traseele prin care se poate ajunge la locatie, lista completa a formatiilor care canta in cele doua seri, precum si altele informatii utile - vor fi anuntate din timp pe aceasta pagina.

Tot aici vei putea gasi si cateva poze de la editiile anterioare si un mic istoric al Fest-ului.

Investeste in distractie si vino cu prietenii la padure, la Heavy Riders Bike Fest III!

Biletul de acces pe toata durata festivalului costa 25 de lei. Vor beneficia de acces gratuit:
» cei care au ziua de nastere in intervalul 27-29 august, inclusiv.
» motociclistii cu varsta trecuta de 60 de ani
» cei care sosesc pe motociclete mai vechi de 30 de ani (produse pana inclusiv in anul 1980).
» persoanele cu handicap, indiferent de natura acestuia.